top of page
_DSC6078 hires for print.jpg

HET ONTWERPPROCES

Oplossingen creëren voor uw ruimte

Bij Kwizin hanteren we een werkwijze die ons erop wijst welke oplossingen u echt nodig heeft. We werken rechtstreeks samen met onze klanten en implementeren verschillende ideeën die ze voor ogen hebben. Vervolgens creëren we een look die zowel hun ideeën en behoeften alsook hun persoonlijkheid weerspiegelt, om uiteindelijk een verbluffend mooie keuken te creëren.

Contact
Ons proces: Ons proces

AANPAK

GESPREKKEN MET KWIZIN

Bij de nood aan of de zin in een nieuwe keuken rijzen er vaak veel vragen op. Bekommernissen en twijfels die de nodige aandacht en de nodige input verdienen. In die optiek is het voor ons een erezaak om van bij de start een grondige doorlichting te maken van uw behoeften en onzekerheden. Elk nieuw project start dan ook met een eerste persoonlijk gesprek. We kunnen echt wel stellen dat ons motto “uit het niets is alles mogelijk” luidt. Onze kracht schuilt hem in het niet vertrekken vanuit voor gedefinieerde keukens maar integendeel vanuit de vereisten, ideeën, wensen en ideaalbeelden een keuken al dan niet op maat uit te denken en te tekenen.

U vindt bij ons niet de standaard ‘toonzaal’opzet. U komt daarentegen wel in een vertrouwde huiselijke omgeving terecht waar u alle materialen rustig kunt onderzoeken en bespreken en waar u vooral tijd en gelegenheid krijgt om alle zaken met ons door te nemen.

Een goede dialoog als rode draad doorheen uw keukenproject vormt voor ons het ultieme middel om samen met u te onderzoeken wat u daadwerkelijk wenst en wat voor u haalbaar is, zowel praktisch als financieel en zonder in te boeten op kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van de kasten zonder meer steeds dezelfde ongeacht de materiaalkeuze voor deurfronten en werkblad. Hier spreken we echter wel van een heel divers gamma. Tijdens de gesprekken krijgt u zeker de mogelijkheid deze opties te onderzoeken.

Onze eerste gesprekken kunnen plaatsvinden wanneer het u uitkomt, dit zowel overdag als ’s avonds als in het weekend. Er wordt sowieso tijd gemaakt én genomen om elke stap in het proces uitvoerig te bespreken.

KWALITEITSVOLLE PLAATSING

Bij onze plaatsing is telkens opnieuw sprake van een grondig, geduldig werk. Ook in deze fase leveren wij immers top kwaliteit. Er wordt ook in één periode gewerkt, zonder ‘gapende’ dagen. Kortom uw keuken wordt in 1 blok met doorgedreven zorg, volgens de ‘letters van de keukenkunst’ en in de vooropgestelde tijd geplaatst.

Eerlijk is eerlijk en onze ervaring leert ons dat het af en toe niet loopt zoals gewenst. Ook dan nemen wij onze verantwoordelijkheid en zorgen dat wat fout gaat zo snel mogelijk en met de juiste zorgen wordt rechtgezet.

SERVICE NA OPLEVERING

Na de oplevering geniet u van de garantie zoals beschreven in het hoofdstuk’productinformatie’.
Tenslotte staat Kwizin ook voor kwaliteit achteraf en helpen wij met plezier verder.

Ons proces: Diensten
bottom of page